Currículum

Al-Apànxalus va nèixer en el 2010.
Des d'aleshores han anat fent, poc a poc, actuant en diversos llocs, per a particulars i entitats destacant les col.laboracions amb Joan Colomo i Josmar i les actuacions dins del cicle de Almasilenciosa en l'AlmaZen (organitzat per Capficats), entre d'altres.

Èrika Llopis, Coreògrafa d'Al-Apànxalus, també ho és actualment de "La Rateta que escombrava l'escaleta".
Va començar a ballar professionalment en el 1998, amb 15 anys, i des d'aleshores s'ha dedicat a les arts escèniques participant en grups de teatre, de música i orquestres com:
La Banda, Beverly Girls, Trio Tatuaje, La Pirata, Sargon, Cia.Vainilla Lila, Náyades i Cia. Off. Ha estudiat Art Dramàtic a l'escola OFF de València i ha assistit a diversos tallers de varies disciplines amb mestres com Munique Nieth, Fadua Chuffi, Ivana Michling, Lulu Sabongi, Rafael Cruz, Bertus Companyó, Francis Montferrer, etc.

Ha impartit classes de dansa Oriental, teatre, balls llatins i expressió corporal en més de 40 centres diferents de Barcelona, Castelló i València. Des del 2012 ha començat a donar classes de dansa Oriental a persones sordes.
Actualment té el nivell 1 d'LSC i està cursant 1er del Cicle Formatiu de Grau Superior d'Interpretació de Llengua de Signes.