Intercanvi (no)monetariAl-Apànxalus volem fugir de l'intercanvi monetari, però encara ens trobem dins d'una societat on necessitem monedes i bitllets per a tindre casa, transport, aigua i llum...

Segons l'espectacle o taller que ens demaneu i segons on sigui, us demanarem una quantitat de monedes o una altra. Només cal que ens envieu un mail amb el que voleu i us passarem un pressupost.

Ara bé, si voleu participar del plaer del rebre a canvi de donar, poseu-vos en contacte amb nosaltres, i és molt probable que arribem a un bon intercanvi on no faci falta que els diners es passegin per les nostres mans. El món canviarà quan canviem nosaltres; anem fent camí cap a aquest nou món!

Intercambio (no)monetario
Al-Apànxalus queremos huir del intercambio monetario, pero aún nos encontramos dentro de una sociedad donde necesitamos monedas y billetes para tener casa, transporte, agua y luz...
Según el espectáculo o taller que nos pidas y según el lugar donde sea, os pediremos una cantidad de monedas u otra. Sólo necesitamos que nos enviéis un mail con lo que queréis y os pasaremos presupuesto.
Ahora bien, si queréis participar del placer de recibir a cambio de dar, poneos en contacto con nosotras, y probablemente llegaremos a un buen intercambio donde no sea necesario que el dinero se pasee por nuestras manos. El mundo cambiará cuando cambiemos nosotros; vayamos haciendo camino hacia este nuevo mundo!

1 comentario: