Classes de dansa per a persones Sordes

Des d'Al-Apànxalus estem començant a organitzar tallers intensius de Dansa Oriental per a persones sordes de qualsevol edat, sexe, religió i color d'ulls.
Com l'Èrika és novata en aquest aspecte, el que demanem és sinceritat a l'hora de donar suggerències i opinions sobre el desenvolupament de les classes. La millor manera d'apendre és escoltar les crítiques constructives!

En aquests tallers es transmet l'essència de la Dansa Oriental utilitzant només el llenguatge no-verbal (utilitzem el cos, les mans, una mica d'LSC i ens deixem portar pel moviment...).

Quines diferències trobareu respecte a assistir a classe de dansa per a oïents?
- contacte visual en cada explicació
- treballem el ritme a partir del sentit de la vista
- comunicació total amb les companyes i la mestra
- coreografies exclusives incorporant LSC en els balls per tal d'aconseguir una plena comunicació corporal al ballar (com en diverses danses de la Índia)
- explicacions concretes en LSC sobre tot el que esteu fent:
correcció postural
estiraments
orígen dels moviments
història sobre la dansa oriental
beneficis físics i psicològics que obtindreu al practicar aquesta dansa


Si vols que fem un taller intensiu o classes regulars en la teva associació, Centre Cívic, o al menjador de casa teva... posa't en contacte amb nosaltres!


Clases de danza para personas sordas
Desde Al-Apànxalus estamos empezando a organizar talleres intensivos de Danza Oriental para personas sordas de cualquier edad, sexo, religión y color de ojos.

Como Erika es novata en este aspecto, lo que pedimos es sinceridad a la hora de dar sugerencias y opiniones sobre el desarrollo de las clases. La mejor manera de aprender es escuchar las críticas constructivas! En estos talleres se transmite la esencia de la Danza Oriental utilizando sólo el lenguaje no-verbal (utilizamos el cuerpo, las manos, un poco de LSC y nos dejamos llevar por el movimiento...)
¿Qué diferencias encontraréis respecto a asistir a una clase de danza para oyentes?
- contacto visual en cada explicación
- trabajamos el ritmo a partir del sentido de la vista
- comunicación total entre las compañeras y la profesora
- coreografías exclusivas incorporando LSC en los bailes para conseguir una plena comunicación corporal al bailar (como en diversas danzas de la India)
- explicaciones concretas en LSC sobre todo lo que estáis haciendo: corrección postural, estiramientos, origen de los movimientos, historia sobre la danza oriental, beneficios físicos y psicológicos que obtendréis al practicar esta danza.


Si quieres que hagamos un taller intensivo o clases regulares en tu asociación, Centro Cívico, o en el comedor de tu casa... ponte en contacto con nosotras!